Welkom op Ashley-Greene.nl, jouw nederlandstalige fansite over actrice Ashley Greene. Ze werd wereldwijd bekend werd door de van Alice Cullen in The Twilight Saga films. Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Ashley zelf, stijl, haar films, tv series en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
juli 30, 2016   Reacties uitgeschakeld voor ‘In Dubious Battle’ op premiere op het filmfestival in Venentië   Appereances, Films, In Dubious Battle

Ashley’s nieuwste film ‘In Dubious Battle’ zal in première gaan op het filmfestival in Venentië, Italië. Deze wordt van 31 augustus tot 10 september gehouden in de Italiaanse stad. Het is nog niet bekend wanneer de film op het festival te zien zal zijn en of Ashley bij de premiere zal zijn. In 2014 bezocht Ashley het Venice Film Festival ter promotie van haar film ‘Burying The Ex’.Comments are closed.