ASHLEY-GREENE.NL
JOUW BRON OVER 'TWILIGHT' ACTRICE ASHLEY GREENE!
Ashley-Greene.nl

What an incredible loss of such a unique vibrant light. I'm thankful to have had you in my life. You will be missed Anton. #rip

Een foto die is geplaatst door Ashley Greene (@ashleygreene) op

Acteur Anton Yelchin, vooral bekend van zijn rol als hoofdingenieur Chekov in de Star Trek-films, is zondag op 27-jarige leeftijd door een ongeluk om het leven gekomen.
Yelchin stierf nadat hij beklemd was geraakt tussen zijn auto, een tuinhek en een bakstenen brievenbus.

Bronnen bij de politie laten weten dat de motor van het voertuig draaide toen Yelchin werd gevonden. De oprijlaan waar het ongeluk gebeurde is vrij steil.

Aan USA Today laat zijn agent weten dat hij “omgekomen is bij een noodlottig verkeersongeval”. Verdere details werden niet bekendgemaakt.

Star Trek
Yelchin brak door bij het grote publiek met zijn rol als hoofdingenieur Chekov in de twee nieuwste Star Trek-films. Het derde deel in de nieuwe reeks, Beyond, is dit najaar in de bioscopen te zien.

“Je was briljant, je was lief. Je was enorm grappig en ontzettend getalenteerd. En je was hier niet lang genoeg”, schreef Star Trek-regisseur J.J. Abrams op een briefje dat hij op Twitter plaatste.

Sovjet-Unie
De acteur werd in de Sovjet-Unie geboren, maar emigreerde met zijn kunstschaatsende ouders als baby naar de Verenigde Staten.

Hij begon zijn loopbaan met rolletjes in kleinere films en tal van televisieprogramma’s. Verder was hij te zien in fllms als Hearts in Atlantis, Terminator: Salvation en Fright Night.
Comments are closed on this post.