Welkom op Ashley-Greene.nl, jouw nederlandstalige fansite over actrice Ashley Greene. Ze werd wereldwijd bekend werd door de van Alice Cullen in The Twilight Saga films. Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Ashley zelf, stijl, haar films, tv series en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
juni 20, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Ashley reageert op dood ‘Burying The Ex’ costar Anton Yelchin   Ashley Greene, Burying The Ex, Nieuws, Social Media

What an incredible loss of such a unique vibrant light. I'm thankful to have had you in my life. You will be missed Anton. #rip

Een foto die is geplaatst door Ashley Greene (@ashleygreene) op

Acteur Anton Yelchin, vooral bekend van zijn rol als hoofdingenieur Chekov in de Star Trek-films, is zondag op 27-jarige leeftijd door een ongeluk om het leven gekomen.
Yelchin stierf nadat hij beklemd was geraakt tussen zijn auto, een tuinhek en een bakstenen brievenbus.

Bronnen bij de politie laten weten dat de motor van het voertuig draaide toen Yelchin werd gevonden. De oprijlaan waar het ongeluk gebeurde is vrij steil.

Aan USA Today laat zijn agent weten dat hij “omgekomen is bij een noodlottig verkeersongeval”. Verdere details werden niet bekendgemaakt.

Star Trek
Yelchin brak door bij het grote publiek met zijn rol als hoofdingenieur Chekov in de twee nieuwste Star Trek-films. Het derde deel in de nieuwe reeks, Beyond, is dit najaar in de bioscopen te zien.

“Je was briljant, je was lief. Je was enorm grappig en ontzettend getalenteerd. En je was hier niet lang genoeg”, schreef Star Trek-regisseur J.J. Abrams op een briefje dat hij op Twitter plaatste.

Sovjet-Unie
De acteur werd in de Sovjet-Unie geboren, maar emigreerde met zijn kunstschaatsende ouders als baby naar de Verenigde Staten.

Hij begon zijn loopbaan met rolletjes in kleinere films en tal van televisieprogramma’s. Verder was hij te zien in fllms als Hearts in Atlantis, Terminator: Salvation en Fright Night.Comments are closed.