Welkom op Ashley-Greene.nl, jouw nederlandstalige fansite over actrice Ashley Greene. Ze werd wereldwijd bekend werd door de van Alice Cullen in The Twilight Saga films. Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Ashley zelf, stijl, haar films, tv series en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
oktober 31, 2015   Reacties uitgeschakeld voor Ashley verantwoordelijk voor scheiding Halle Berry?!   Ashley Greene, Roddels

Volgens de laatste geruchten zou Ashley verantwoordelijk zijn voor de scheiding van actrice Halle Berry en Olivier Martinez. Het acteurskoppel liet eerder deze week weten een einde te maken aan hun huwelijk na twee jaar. Nadat Ashley en Olivier beide gespot waren tijdens het boodschappen doen in L.A. kwamen er berichten dat Ashley een rol heeft gespeeld bij de breuk, omdat ze vreemd zou zijn gegaan met hem. Op de foto’s is alleen duidelijk te zien dat Ashley en Olivier niet samen aan het winkelen zijn. Tevens is Ashley al twee jaar gelukkig met haar vriend Paul Khoury.

Erg grappig dat er al snel dit soort persberichten naar buiten komen, Ashley’s management is om een reactie gevraagd, maar die heeft zoals te verwachten hier (nog) niet op gereageerd.Comments are closed.