ASHLEY-GREENE.NL
JOUW BRON OVER 'TWILIGHT' ACTRICE ASHLEY GREENE!
Ashley-Greene.nl

I did the ALS ice bucket challenge and donated! Thanks @rkrull @eizagonzalez! Your turn @justinjames99 @thetylershields @risemovement and #LiamHemsworth

Klik op meer hieronder, om te lezen wat de ALS Ice Bucket Challenge inhoud.

Wie toont (ijs)ballen voor het goede doel?
Een nieuwe hype op social media: ALS Ice Bucket Challenge. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de neurologische ziekte ALS. Inmiddels hebben zowel nationale als internationale beroemdheden een emmer ijskoud water over zichzelf heen gekieperd en gedeeld op social media via #ALSicebucketchallenge.

De uitdaging gaat als volgt: je wordt door vrienden via social media genomineerd om binnen 24 uur een emmer ijswater over jezelf heen te gooien en dit via social media te delen.

Weigeren = doneren
Durf je de emmer niet over jezelf uit te storten, dan moet je minimaal 75 euro aan de ALS Association doneren. Heb je wel de (ijs)ballen, dan is de bedoeling dat je daarna andere mensen uit je vriendenkring nomineert.

Hoe is het ontstaan?
De hype is ongeveer twee weken geleden begonnen met een video van Pete Frates. Deze voormalig honkballer van Boston College (VS) kampt sinds 2012 met de ziekte ALS en kan als gevolg van de ziekte niet meer praten. Om aandacht te vragen voor ALS en geld in te zamelen voor onderzoek naar een geneesmiddel, heeft hij de uitdaging in het leven geroepen. Via onderstaande video roept hij anderen op om de uitdaging met hem aan te gaan. Het begeleidende muziekje past er heerlijk bij: Ice Ice Baby van Vanilla Ice.
Comments are closed on this post.