Welkom op Ashley-Greene.nl, jouw nederlandstalige fansite over actrice Ashley Greene. Ze werd wereldwijd bekend werd door de van Alice Cullen in The Twilight Saga films. Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Ashley zelf, stijl, haar films, tv series en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
Geschiedenis

Ik ben deze website in februari 2009 begonnen na het zien van ‘Twilight’ in de film. Na het zien van de film was op gelijk dol op de film/boekenreeks en de actrice die Alice Cullen speelde. Aangezien ik niet wist wie deze rol vertolke en ben ik gaan googlen.

Om deze reden is deze website helemaal op de hoogte rond Ashley en haar carierre sinds deze echt van de grond kwam na het succes van ‘The Twilight Saga’. Inmiddels heb ik ook al haar andere films en tv series gezien en vind ik een geweldige actrice. Daarnaast lijk ze mij een open en vriendelijk door wat ik lees in interviews en terug zien in video’s (interview, appereances) en natuurlijk op haar twitteraccount. Helaas heb ik haar zelf nog nooit kunnen ontmoeten, maar dat staat wel op mijn bucketlist ;)

In de afgelopen jaren heb ik mij steeds meer verdiept in het maken van website waardoor de site zich verder en natuurlijk beter kon ontwikkelen. Inmiddels heeft de website een grote aantal foto’s in de galerij en informatie over haar op de website staan die op vele andere fansite over haar niet te vinden zijn. En daarnaast is de website één van de weinige niet Engelstalige website over haar, en natuurlijk de enige Nederlandstalige!

2014-nu
Helaas bleek begin 2014 dat er wat problemen waren met de server van onze host Starszz.com. Hierdoor ben ik helaas de gehele website verloren, en hadden zowel ik als de host hiervan geen back-up. Om die reden is de hele website in het begin van het jaar offline geweest, en zijn we alle nieuwsberichten, pagina’s, foto’s en video’s weg.

Een groot gedeelte zal in de loop van het jaar weer opgebouwd worden, maar dit kost even tijd. Helaas zijn we zaken als het gehele nieuwsarchief van 2009-2013 kwijt :(