Welkom op Ashley-Greene.nl, jouw nederlandstalige fansite over actrice Ashley Greene. Ze werd wereldwijd bekend werd door de van Alice Cullen in The Twilight Saga films. Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Ashley zelf, stijl, haar films, tv series en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
Vrienden

Kellan Lutz
Ashley en Kellan zijn al voor hun grote doorbraak in ‘Twilight’ vrienden van elkaar. De twee spreken ook na hun samenwerking in de populaire reeks nog regelmatig met elkaar af.

Caitie Uhlmann
Ashley en Caitie zijn ook al zo’n 10 jaar goede vrienden en groeide samen op in Florida. Caitie woonde net als Ashley in L.A. en spraken regelmatig met elkaar af. Sinds kort woont ze in Londen.

Joseph Chase
Ashley is bevriend met haarstylist Joseph Chase. Regelmatig wordt het tweetal samen gespot door de papparazi.

Cara Santana
Ashley is bevriend met actrice Cara Santana. Het tweetal wordt regelamtig gespot door de papparazi en op events.

Irene & Jenny Stifter
Ashley is goede vrienden met Irene en Jenny. Net als Caitie kent Ashley hun vanuit haar jeugd. Regelmatig spreken het viertal met elkaar af of gaan op vakantie. Irene en Ashley zijn zelfs op dezelfde dag jarig en vieren hun verjaardag al enkele jaren samen.


Rhiannon Rae


Ellie Beltran
Ashley en Ellie leken in de begin jaren van haar carriere goed bevriend, ze ging regelmatig mee naar enkele events en het tweetal posten gezamelijk foto’s op hun instagram account. Sinds een jaar ofzo is dit minder en lijkt hun vriendschap wat bedaard te zijn, alhoewel Ellie nog welk berichten post op social media met elke andere gezamelijk vrienden die ze hebben zoals Caitie.

Back