Welkom op Ashley-Greene.nl, jouw nederlandstalige fansite over actrice Ashley Greene. Ze werd wereldwijd bekend werd door de van Alice Cullen in The Twilight Saga films. Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Ashley zelf, stijl, haar films, tv series en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
Liefdesleven

Hier een overzicht van alle relatie die Ashley gehad heeft, of personen waar ze romantisch gelinkt is geweest.


2009 – Chace Crawford

In augustus 2009 werd Ashley meerdere malen (zoenend) gespot met Gossip Girl acteur Chace Crawford. Waardoor het gerucht ontstond dat de twee aan het daten waren. Hoewel beide nooit hebben toegegeven dat ze een relatie hebben, zeggen insiders dat ze ooit wel iets hadden voor ze beide beroemd werden.


2009 – Jackson Rathbone

In 2009 zou Ashley een relatie hebben met goede vriend en ‘Twilight’ co-ster Jackson Rathbone. Zo zou het stel regelmatig zoenend en hand-in-hand gespot zijn.


2009 – Ian Somerhalder

In April 2009 werd Ashley gespot met The Vampire Diaries acteur Ian Somerhalder, waardoor de geruchten ontstonden dat de twee aan het daten waren. Volgens insiders zijn ze samen naar een concert gegaan, konden ze niet van elkaar afblijven en zoende ze de hele avond.


2009 – Ravi Gavron

In April 2009 werd Ashley samen gespot met acteur Ravi Gavron bij MyHouse nachtclub in L.A. Hoewel ze heel knus de nachtclub verlieten zijn ze daarna nooit meer samen gespot.


2009 – Brock Kelly

In november 2009 had Ashley een korstondige relatie van een maand met Brock Kelly. Volgens insinders vonden beide elkaar erg leuk en het stel werd meerdere malen samen gespot.


2010-2011 – Joe Jonas

In augustus 2010 kreeg Ashley een relatie met Jonas Brothers zanger Joe Jonas. Het stel werd regelmatig samen gespot tijdens events en door paparazzi, en Joe zou volgens geruchten zelf van plan zijn geweest haar ten huwelijk te vragen. Na een relatie van 9 maanden gingen het stel uit elkaar in maart 2011.


2011-2012 – Reeve Carney

In oktober 2011 kreeg Ashley een relatie met acteur Reeve Carney, die toen te zien was in de Spider-Man musical op Broadway in NYC. Hoewel het tweetal nooit openlijk uitkwam voor hun relatie is het tweetal wel meerdere malen gespot in NYC. En was Ashley bruidsmeisje zelf op de bruiloft van Paris Carney, Reeve’s zus. In februari 2012 is het tweetal uit elkaar gegaan


2013 – Ryan Phillipe

In maart 2013 gingen de geruchten de ronde dat Ashley een relatie had met acteur Ryan Phillipe, nadat het tweetal samen Vignette Lounge in West-Hollywood verlieten


2013 – Paul Khoury

Sinds september 2013 heeft Ashley een relatie hebben met Paul Khoury, hij is een Australische TV persoonlijkheid. Sindsdien wordt het verliefde koppel regelmatig gespot door de paparazzi, op events en posten ze foto’s van elkaar op social media. In 2014 waren er al geruchten dat de twee verloofd zouden zijn, maar in december 2016 vroeg Paul Ashley ten huwelijk tijdens hun vakantie in Nieuw Zeeland. Het stel trouwde op 6 juli 2018.

Back