ASHLEY-GREENE.NL
JOUW BRON OVER 'TWILIGHT' ACTRICE ASHLEY GREENE!
Ashley-Greene.nl

Ashley is een echt hondenmens, in de afgelopen jaren heeft ze enkele honden geadopteerd. Ook zet ze zich in voor de ACPSA (The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals). Momenteel heeft Ashley samen met man Paul alleen hond Indy.


In 2010 bracht Ashley puppy Marlo in huis een Toy Fox Terrier, en begin 2011 breidde ze de familie uit met Theodore. In maart 2013 brak er brand uit in Ashley’s appartement waardoor Marlo om het leven kwam. Rond juni 2016 is ook Theodore overleden, alhoewel Ashley hier niets over heeft vermeld op haar social media is het rond die tijd de laatste keer dat Theo in haar feed op foto’s verschijnt.

Een Amerikaanse gefokte kleine hond! De Toy Fox Terrier is gemaakt om boerderijen vrij te houden van ratten en ander klein ongedierte. Hij is speels, gek en onverschrokken, maar hij heeft ook een terriër-temperament, waarmee hij niet altijd gemakkelijk kan leven. Hij is een super waakhond en heeft een korte jas die gemakkelijk te verzorgen is.


In juni 2013 adopteerde Ashley twee rescue puppies Ralph en Rosie uit het asiel. Het stel is broer en zus. Hoogstwaarschijnlijk is Ralph in de lente/zomer van 2016 overleden. Alhoewel Ashley hier niets over heeft vermeld op haar social media is het rond die tijd de laatste keer dat Ralph in haar feed op foto’s verschijnt.


In 2013 adopteert Ashley ook puppy Indy! Helaas maakt ze in 2020 bekend dat Indy kanker heeft en daarvoor behandeld wordt in de hoop dat ze beter wordt. In een instagrambericht begin februari laat ashley weten dat Indy is overleden.

“My sweet little girl, Indy, You gave us more unconditional love and joy than I ever thought possible and I’m forever grateful. Although there is a hole in my heart right now, that only time can heal, knowing you’re at peace now gives me comfort

Heaven gained a very special angel. Thank you for being our girl INDY KHOURY 02/12/2012- 02/03/2021.”

Back